Στοπ Ασφαλείας

Octopus Safety Stopper: Ισχυρό και αξιόπιστο, το νέο στοπ ασφαλείας OCTOPUS ενισχύει την ασφάλειά σας καθώς αποτρέπει αποτελεσματικά το lanyard σας από το να μπλεχτεί και να κολλήσει. Το σχεδόν επίπεδο επάνω μέρος δίνει ένα καθαρό στοπ στο καραμπίνερ σας, ενώ το κάτω μέρος, με το κωνικό του σχήμα, επιτρέπει στο lanyard σας να μένει μακριά από το σχοινί ώστε να μην κολλήσει. Μετά τις δοκιμές του πρωτοτύπου, επιλέχτηκε διάμετρος μεγαλύτερη από μια μπάλα του τένις (δηλαδή 75 mm έναντι 65 mm). Τέλος, το φωσφορίζον κίτρινο χρώμα κάνει το στοπ, πιο ορατό.

Λειτουργεί τέλεια με σχοινί 10mm έως 12 mm. Είναι δυνατή η χρήση του και με μικρότερα σχοινιά έως 8 mm.

Όσον αφορά τη διαδικασία τοποθέτησης, το στοπ χωρίζεται σε δύο μέρη. Ένας απλός κόμπος τοποθετείται στο κέντρο του και 3 βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα (τυπική σταυρωτή κεφαλή) διευκολύνουν την τοποθέτηση του. Είναι κατασκευασμένο από ABS, ένα ισχυρό πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των LEGO.

Το σύστημα αυτό, σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τον Ελβετό Pascal Berger κάτοχο του ρεκόρ (-131m VWT ). Κατασκευασμένο στην Ελβετία. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε!