Μανταλάκια μύτης

Octopus Classic Nose Clip: ένας πολύχρωμος συνδυασμός εργονομικού σχεδιασμού και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Κατασκευασμένο από στιβαρή δομή πολυμερούς, δύο άνετα και αντικαταστάσιμα ελαστομερή μαξιλαράκια μύτης, λουρί ισχυρής ποιότητας και με μια σειρά από funky χρώματα για να διαλέξετε. Για πολλούς ελεύθερους δύτες, ήδη ένα νέο σημείο αναφοράς και το καλύτερο μυτάκι που φτιάχτηκε ποτέ! Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τον Ελβετό Pascal Berger κάτοχο του ρεκόρ (-131m VWT ). Κατασκευασμένο στην Ελβετία. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Octopus Carbon Nose Clip: ένας πολύχρωμος συνδυασμός εργονομικού σχεδιασμού και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Κατασκευασμένο από στιβαρή δομή πολυμερούς, δύο άνετα και αντικαταστάσιμα ελαστομερή μαξιλαράκια μύτης, λουρί ισχυρής ποιότητας και με μια σειρά από funky χρώματα για να διαλέξετε. Για πολλούς ελεύθερους δύτες, ήδη ένα νέο σημείο αναφοράς και το καλύτερο μυτάκι που φτιάχτηκε ποτέ! Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τον Ελβετό Pascal Berger κάτοχο του ρεκόρ (-131m VWT ). Κατασκευασμένο στην Ελβετία. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε! 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του CARBON και του CLASSIC; Η έκδοση CARBON είναι μικρότερη και με ελλειπτικά μαξιλαράκια. Σε αυτό το μοντέλο, χρησιμοποιήθηκαν ανθρακονήματα για να σκληρύνει η δομή, με ένα επιπλέον στρώμα ενίσχυσης. Εκτός από την αλλαγή στο υλικό, δεν υπάρχει πραγματική διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2 εκδόσεων. Οπότε βασικά δεν μπορούμε να πούμε ότι το μοντέλο CARBON είναι καλύτερο. Εξαρτάται απλώς από το σχήμα της μύτης σας. Θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι η έκδοση CLASSIC είναι λίγο πιο άνετη καθώς τα τακάκια είναι ελαφρώς παχύτερα (και μεγαλύτερα) και ότι η έκδοση CARBON είναι πιο υδροδυναμική, χάρη στο μικρότερο μέγεθός της. Κατά μέσο όρο, το μοντέλο CLASSIC θα ταιριάζει σε μύτες «μεσαίου μεγέθους» έως «εξαιρετικά μεγάλες», ενώ το μοντέλο CARBON θα ταιριάζει σε «εξαιρετικά μικρές» έως «μεσαίες-μεγάλες» μύτες.