Ιμάντες ασφαλείας

Octopus Classic Lanyard: ένας συνδυασμός ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και άνεσης. Κατασκευασμένο με χρήση μόνο εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, από το εξαιρετικά ελαφρύ καραμπίνερ σύνθετου άνθρακα από πολυμερές, με συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα 100cm με πρόσθετη πλαστική επίστρωση και το ισχυρό αδιάβροχο βραχιολάκι από πολυεστέρα velcro. Όλα τα εξαρτήματα εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά ελαφρύ και υδροδυναμικό σχήμα, ενώ παραμένουν εξαιρετικά ισχυρά για την ασφάλειά σας. Το βραχιολάκι περιλαμβάνει επίσης μια καινοτόμο ετικέτα που πιάνεται εύκολα, για πρόσθετη ευκολία στη γρήγορη απελευθέρωση. Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τον Ελβετό Pascal Berger κάτοχο του ρεκόρ (-131m VWT ). Κατασκευασμένο στην Ελβετία. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Octopus CNF Lanyard Set: ένας συνδυασμός ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και άνεσης. Η υδροδυναμική και εργονομική αυτή η ζώνη θα μείνει πάντα στους γοφούς σας ό,τι κι αν γίνει! Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, από το εξαιρετικά ελαφρύ καραμπίνερ από σύνθετο πολυμερές άνθρακα, με συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα 100 cm με πλαστική επίστρωση. Το σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τον Ελβετό Pascal Berger κάτοχο του ρεκόρ (-131m VWT ). Κατασκευασμένο στην Ελβετία. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε! 

Octopus CNF ζώνη: ένας συνδυασμός ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και άνεσης. Υδροδυναμική και εργονομική, η ζώνη θα μείνει πάντα στους γοφούς σας ό,τι κι αν γίνει! Κατασκευασμένο με χρήση μόνο εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, από τον ισχυρό πολυεστερικό ιμάντα. Τα μεταλλικά  της μέρη από ανοξείδωτο χάλυβα ναυτιλιακής ποιότητας και τα ραφτά βαρέως τύπου Velcro. Η γρήγορη απελευθέρωση από ανοξείδωτο χάλυβα περιλαμβάνετε στο πακέτο. Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τον Ελβετό Pascal Berger κάτοχο του ρεκόρ (-131m VWT ). Κατασκευασμένο στην Ελβετία. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε!