Επιστημονικη υποστηριξη

Επιστημονική υποστήριξη

Λόγω του ότι κανένας ασκούμενος δεν είναι ίδιος με τον άλλο και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και επειδή ένα σωστό προπονητικό πρόγραμμα δεν πρέπει να αφήνει τίποτα στην τύχη, αλλά να προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόπο κρίνεται σε πολλές περιπτώσεις απαραίτητη η επιστημονική συνεργασία με έναν αθλίατρο.

Η επιλογή μου είναι ο Dr. Δημήτρης Αντωνακάκης (πλήρες βιογραφικό του θα βρείτε στο μενού, Ποιοι είμαστε) ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες πάρα πολλών Ελλήνων αθλητών κολύμβησης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Υπηρεσίες που προσφέρει στους αθλούμενους της Onebreath:

– Χαρτογράφηση σωματικής σύνθεσης. Έτσι γίνεται ακριβής ανάλυση των επιμέρους συστατικών του σώματος, προς όφελος της πλήρους ενημέρωσης του ενδιαφερόμενου για το ενεργειακό του προφίλ και την καλύτερη διαχείρισή του. Με απλά λόγια βλέπουμε σε τι κατάσταση είναι το σώμα του κάθε αθλητή έτσι ώστε να διαμορφώσουμε το προπονητικό του πρόγραμμα αντίστοιχα.

– Προγράμματα διατροφής βασισμένα στα δεδομένα της σωματικής χαρτογράφησης.

– Απεικονιστικός έλεγχος με υπέρηχο έτσι ώστε να διασφαλίζεται η φυσιολογία των οργάνων, των αδένων, των αγγείων και της καρδιάς προς όφελος της υγείας χωρίς να επιβαρύνεται ο οργανισμός με ακτινοβολία.